Respectam principiile amenajarii peisagere - amenajari gradini. Proiectam orice tip de gradini, sisteme de irigatii iazuri de gradina, cascade, cursuri de apa s.a.
Noi putem face totul - amenajari gradini, gazonare cu rulouri, irigatii de gradina, cascade, cursuri de apa, fantani, iazuri de gradina, amenajare peisagera.
Amenajari si intretinere gradini - tunderea regulata a gazonului, tratamente fitosanitare de prevenire si combatere, fertilizarea in functie de fazele de crestere.

NOI CUNOASTEM LIMBAJUL FLORILOR

Amenajari Gradini si spatii verzi - Hortiserv | Despre noi

Pornind de la zicala ca in viata e bine sa faci ce stii mai bine si din motivul ca bursa la facultate era mult prea mica fata de nevoi am infiintat in anul 1998 firma HORTISERV. “Limbajul florilor” il cunosteam dupa mai bine de 15 ani de lucru in domeniu.

Prima lucrare – singur, cu o Dacie veche de 15 ani, o cazma, o grebla si o roaba pe portbagaj - armonie perfecta - intre sapa si mapa. Cand am prezentat proiectul pentru client eram “dumneavoastra”, cand am executat efectiv lucrarea, am devenit “tu”. Aproape ca nu stiam de unde sa incep.

A doua lucrare – impreuna cu 3 colegi de facultate ( nu le ajungea nici lor bursa ) toti cu echipament facut pe comanda si platit cu tot profitul obtinut din prima lucrare. Manuiam cu ambitie cazmalele, dar randamentul era mic.A aparut nevoia primului utilaj, cumparat in rate si platit timp de un an. Utilajul nu incapea in Dacie,de aici a aparut nevoia primei auotutilitare – Un Vw Transporter vechi de 31 de ani, din perioada flower-power. De aici si porecla data de unii colegi de facultate - "hipiotii"…(“nu conteaza cat de lung ai parul/important e cat si cum gandesti”). Acei baieti deosebiti, muncitori si isteti, astazi au firmele lor fiecare.

Avantajele acelei perioade de studentie:

  • literatura de specialitate in biblioteca facultatii;
  • profesori buni, priceputi, dispusi sa ne ajute
    cu material si sfaturi, intelegatori cand eram
    plecati la munca si lipseam la un curs;
  • elanul tineresc ca nimic nu ne poate sta in cale.

Urmeza apoi lucrari din ce in ce mai complexe. O colaborare cu firma ROMFLORART, deasemeni proaspat infiintata, specializata in productia de flori la acea perioada(astazi avand toata gama de servicii de gradinarit), s-a dovedit a fi benefica. Datorita fair-play-ului reciproc manifestat de-a lungul anilor nu am devenit concurenti, ci dimpotriva colaboram si in prezent la unele lucrari.

In prezent avem peste 20 de angajati, lucram cu utilaje profesionale, avem lucrari de amenajare si intretinere in toata tara si suntem in continua dezvoltare.

Am devenit unic importator de motounelte si material dendrologic, avem magazine de prezentare si desfacere in Bucuresti si Buzau, suntem producatori de gazon rulat, rasaduri legume si flori s.a.

“Dintr-o fericita intamplare am avut ocazia sa intalnesc si sa colaborez cu un peisagist cu experienta – STAN Nicolae, care stia cum sa alature unor lemne strambe si pietre aparent fara valoare, cateva plante dandu-le astfel viata si creand adevarate oaze de liniste si frumos. Atat de multa viata le-a dat, incat pentru el, din pacate, nu si-a mai pastrat deloc.” – Marius Avramescu, Director generalHortiserv - Amenajare gradinaArticole recente amenajari gradini